A.C.D. Maatschappelijk Werk voor bedrijven en particulieren info@allcaredott.nl mobiel: 06 54292575
 
Home
Particulier Maatschappelijk Werk
Bedrijfsmatig Maatschappelijk Werk
 

Aanbod diensten voor bedrijven:
Coaching
Intervisie
Conflicthantering
Begeleiding bij herstel en werkhervatting.

Uw organisatie is voortdurend in ontwikkeling en dat vraagt van u als ondernemer hier adequaat op te reageren. Uw organisatie kan alleen verder ontwikkelen en groeien als uw medewerkers dat ook doen.

A.C.D. kijkt samen met u naar deze ontwikkeling, uitgaande van de huidige en gewenste situatie.

U beseft dat uw medewerkers uw kapitaal zijn en u weet dat een goed en actueel personeelsbeleid een belangrijke bijdrage levert aan een productief werkklimaat. Personeelsbeleid kost tijd en aandacht die u zeer waarschijnlijk liever besteed aan daar waar het om draait: uw kerntaken. Door tijdig te investeren in uw medewerkers, individueel, als teamlid en als team, vergroot u de motivatie en de creativiteit van uw mensen.


A.C.D. biedt u deskundig advies wat betreft mens en werk.

Wij bieden u de volgende diensten aan:

Coaching:
Een individueel traject waarin de persoonlijke kwaliteiten en talenten van uw medewerkers worden benadrukt om eigen functioneren te optimaliseren.
Het effectief kunnen inzetten van deze kwaliteiten en talenten werken motivatie verhogend en leveren een bijdrage aan een plezierig en productiever werkklimaat.
 
Intervisie:
Deskundigheidsbevordering waarbij een groep professionals elkaars zienswijze delen op het gebied van werkgerelateerde vraagstukken.
Door midddel van een ervaringsgericht leerproces ontstaat een verbreding van samenwerkings- en oplossingsmogelijkheden.
Intervisie is gericht op gedragsverandering t.o.v. een probleemsituatie. Het doel is het aanleren van alternatieve gedrags- en handelingskeuzes.
 
Conflicthantering:
Professionele bemiddeling bij arbeidsconflicten binnen uw bedrijf, individueel of binnen een team.
Op maat gemaakte aanpak waarin onderhandelingsvaardigheden en communicatietechnieken centraal staan.
Aanbod waarin onderhandelingsvaardigheden en gesprekstechnieken als instrument geboden worden.
 
Begeleiding bij herstel en werkhervatting:
Door tijdig en frequent te investeren in uw medewerkers, vergroot u de motivatie en de productiviteit van uw medewerkers. Hiermee zet u preventief in op het voorkomen van dreigend langdurig niet-medisch ziekteverzuim.
Tijdens langdurig niet -medisch ziekteverzuim biedt A.C.D. in korte tijd resultaat door deskundige en effectieve begeleiding.
   

A.C.D. garandeert dat bij vragen om begeleiding binnen 2 dagen contact wordt opgenomen en binnen 5 werkdagen de 1e afspraak volgt. Ook hier geldt: zo kort en zo resultaatgericht mogelijk, afgestemd op de specifieke situatie en vraag van client en werkgever.
A.C.D. biedt u een eerste informatief gesprek kosteloos aan. Na afronding van de gesprekken volgt een gratis follow-up gesprek met betrokken werknemer en eventuele werkgever.

 
 
Voor meer informatie belt u met:
A.C.D.
Mw. Y. Hinsenveld
Mobiel: 06 54292575
Mailadres: info@allcaredott.nl


Kundig, no- nonsense en effectief

werkgebied: heel nederland / folders op aanvraag / kundig en no-nonsense / individueel op maat gemaakt / kosteloos follow up gesprek /Aangesloten bij N.F.G. (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) vergoeding via zorgverzekeraar

A.C.D. Maatschappelijk Werk voor bedrijven en particulieren
Postbus 567 7550 AN Hengelo Ov info@allcaredott.nl mobiel: 06 54292575