A.C.D. Maatschappelijk Werk voor bedrijven en particulieren info@allcaredott.nl mobiel: 06 54292575
 
Home
Particulier Maatschappelijk Werk
Bedrijfsmatig Maatschappelijk Werk
 

voorbeelden geweld/ relatiegesprekken m.b.t. Huiselijk Geweld

Partner en Relatiekeuze:
Iedereen wil graag een gelukkige relatie en zich daar goed bij voelen. Toch zijn er velen die blijkbaar steeds weer een ongelukkige keuzes maken. Dan blijkt die aardige man/vrouw na de eerste maanden toch tegen te vallen en soms merk je dat je je teveel hebt aangepast. Maar is het de persoon die tegenvalt of heeft het te maken met je verwachtingen, zijn deze wel realistisch? Of zijn je verwachtingen gebaseerd op dat wat je zelf als persoon mist en bepaalde aannames? Ook dit is eigenlijk heel simpel terug te voeren naar maar 1 ding: Je basis(gevoel), je persoonlijke kracht en balans. Weet je wat je wilt en vooral wat je niet wilt? Ben je sterk genoeg om jezelf te blijven? Kan je ook geluk in jezelf vinden of moet een ander dat voor je doen? ( vaak gehoord in mijn praktijk als de vraag wordt gesteld: "wanneer ben je gelukkig in een relatie?" Dan is het antwoord in 70 % van de gevallen: "als hij me gelukkig maakt". Waar is dit op gebaseerd?

Er zijn een aantal valkuilen waar mensen niet hoeven in te stappen als je ze maar herkent. En het herkennen is niet zo ingewikkeld. Als je om de verkeerde redenen een relatie aangaat of aanhoudt wordt je vroeg of laat met jezelf geconfronteerd. Het begint en eindigt bij jezelf.

Wil je meer weten hoe je kunt voorkomen dat je steeds weer dezelfde `fouten` maakt? Wil je weten hoe je kunt zorgen dat je een gezonde relatie krijgt of kunt behouden?
Voor informatie en of advies neem gerust contact op met A.C.D. Ook voor mensen die een relatie hebben en er meer willen uithalen of willen verbeteren.
Voor mensen die te maken hebben ( of gehad) met Huiselijk Geweld is deze vraag rondom partnerkeuze zeker belangrijk. Niemand kiest toch voor geweld of isolatie of vernedering? Ook hierin zijn patronen te herkennen en echt duidelijke signalen vooraf die je waarschuwen. Als je ze maar ziet en herkent. Het aangaan en aanhouden van relaties als jezelf als persoon (nog) niet in balans bent kan je in moeilijke en soms zelfs gevaarlijke situaties doen belanden. (geweld/ loverboys en andere problematieken).

 
 
Voor meer informatie belt u met:
A.C.D.
Mw. Y. Hinsenveld
Mobiel: 06 54292575
Mailadres: info@allcaredott.nl


Kundig, no- nonsense en effectief

werkgebied: heel nederland / folders op aanvraag / kundig en no-nonsense / individueel op maat gemaakt / kosteloos follow up gesprek /Aangesloten bij N.F.G. (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) vergoeding via zorgverzekeraar

A.C.D. Maatschappelijk Werk voor bedrijven en particulieren
Postbus 567 7550 AN Hengelo Ov info@allcaredott.nl mobiel: 06 54292575